tisdag 6 november 2012

You are a drunken Legion; Vad gör Anonymous Sverige egentligen?



Oliver Vogel - mannen som påstås stå bakom AnonOpsSwedens twitterkonto

Vad håller Anonymous Sweden på med egentligen? Ja, det är inte vidare lätt att hålla reda på. Om du väljer att följa deras Twitterkonto så får du i alla fall en rätt skruvad bild var de står rent politiskt. En konstig blandning av gråtmild PK  och violent anti-PK. Under långa perioder verkar det som den som står för twitterkontot - det påstår att det är mannen ovan - bara sitter och är ordentligt nersupen och pendlar mellan att gråta över världens orättvisor ena stunden och ranta över dem senare.



Retweetar helt puckade tweets. Hur gamla skulle de här politikerna
vara? Eller hur unga när de samarbetade med nazister.
FAIL
Har kollat den här snubben lite mer här;
http://rikardsagersanningen.blogspot.se/2012/11/jonathan-insidestories.html

Vad som hände tidigare i höst (och anledningen till att jag tar upp det här överhuvudtaget) är väl troligtvis känt för alla. En snubbe som driver en mansjour i norra Sverige använder sig av ett "hackernätverk" för att ge sig på journalister som skriver grävande om denne i Feministiskt Perspektiv. Efter hot tvingas Feministiskt perspektiv "låsa upp" alla sina artiklar - det vill säga släppa dem så alla kunde läsa dem på Internet. En bra genomgång finns här.



Samma kille i Piratpartiet - Partiet som tar så lite
ställning så vem som helst kan gå med.

Prostitutionsfrågan är tydligen het. Annat AoS-retweet.


Själv tycker jag att det är ytterst illa att en rörelse (Anonymous) som på vissa ställen i utlandet faktiskt verkar ha någon form av potential kapas av antifeministiska rättshaveristier. Och att en annan rörelse (mansjourer) som faktiskt vissa män behöver, består av samma typ av haverister. Detta är djupt tragiskt, men det har många påpekat tidigare. Nu ska vi i stället titta på några av AoS tweets.  De är helt klart av varierande kvalitet...


Retweetar Carl Serungs gamla kameraman Henrik Alexandersson.
Varför är ingen förvånad...


Försöker reta upp Internet-vetare. Jag blurrade namnet.


Well, whatever.

Och plötsligt - ett engangemang för noshörningar. 



Jag kommer återkomma om något mer intressant dyker upp. Men det är väl tveksamt.


Säger väl det mesta...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar